Egyperces

2015.09.10. 16:49

Szerelemre és gyerekre vágyik Kelemen Anna

Az egykori playmate és pornószínésznő már nagyon vágyna egy saját babára, de nem tudja, hogy ki lesz az a férfi, aki el tudja fogadni őt a múltjával együtt és gyermeke édesanyjaként tekintene rá.

Nem úgy viselkedtem, mint egy reménybeli tisztes családanya - vallotta meg a Story magazinnak Kelemen Anna, akinek életét valóban az átlagosnál jóval több botrány tarkította. Anna azonban sokat változott az elmúlt években, talán felnőtt és megkomolyodott, ugyanis ma már megpróbál olyan életet élni, mint egy normális nő, amit több-kevesebb sikerrel meg is tud valósítani. Pontosan tudja, hogy korábban könnyelműen élt, olyan képet mutatott magából, ami a férfiakban előítéleteket kelt, ezen szeretne változtatni.


Már csak azért is, mert szerelem nélkül üresnek érzi az életét, szüksége van arra, hogy tartozzon valakihez. Idővel pedig babát is szeretne, hiszen a legerősebb egymáshoz tartozás anya és gyermeke között jöhet létre. Anna keresi azt a férfit, akivel leélhetné az életét, akitől gyerekei születhetnének, és akivel 4-5 év múlva már boldog családanyaként élhetne.


Hogy mitől fél, azt a Bors oldalán elolvashatja!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!