Egyperces

2015.09.02. 11:40

Pikáns klippel jelentkezik Rácz Gergő

Az előadó legújabb, "Ha behunyod a szemed" című videójában egészen más oldalát mutatja meg, mint amit eddig megszokhattunk tőle.

Rendkívül pikáns Rácz Gergő új klipje. Az előadó legújabb, “Ha behunyod a szemed" című videójában egészen más oldalát mutatja meg, mint amit eddig megszokhattunk tőle. Most ugyanis nem a kedves és szívhezszóló fiú kerül előtérbe, hanem sokkal inkább a határozott és sármos férfi, akit nők vesznek körül.

“Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mit vált ki az emberekből egy olyan klip, ahol minden történés egyértelmű, mégsem látszik semmi konkrétum. Az eddigi produkcióimban nem kapott ekkora hangsúlyt a szexualitás, pedig nyilvánvaló, hogy ez mindenkit foglalkoztat. Úgy gondolom, hogy ez a kreativitás egyik fő mozgatórugója, ezért egyértelmű, hogy minden művészeti ágban a legfontosabbak közé tartozik ez a téma." – mondta somolyogva az énekes.

 


Biztosan sokakat foglalkoztat, hogy Gergő a következő klipjeiben tovább fokozza ezt a túlfűtött hangulatot, vagy inkább visszatér majd a jófiú szerepébe. Ez nemsokára ki is fog derülni, hiszen hamarosan megjelenik az előadó új lemeze, aminek egyébként ez a szám lesz a címadó dala.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!