Egyperces

2015.09.28. 15:42

Jól kezdett a Sztárban sztár

A Sztárban sztár vasárnap este közel másfél millió nézőt ültetett a televízió elé, és ezzel mindenkit maga mögé utasított. A TV2 szuperprodukciójának évadnyitó epizódja a múlt hét legnézettebb műsora volt minden célcsoportban.

munkatársunktól

Vasárnap este visszatért a képernyőre az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban sztár. A tizenhárom énekes átváltozására mindenki kíváncsi volt, a TV2 élő show-műsora minden célcsoportban a heti toplistákélén végzett. A Sztárban sztár idei első adásának átlagos nézőszáma meghaladta az 1,4 milliót teljes lakosságban. E mellett a kereskedelmi célcsoportokban is tarolt a műsor, a szeptember 27-i adás 27,4%-osközönségaránnyal futott a 18-59-es célcsoportban.  A nézők a show most induló háttérműsorára iskíváncsiak voltak. A Super TV2-n debütáló Sztárban sztár Afterparty 6,2%-os közönségaránnyal futott a 18-59-es célcsoportban.

Gáspár Laci Meghan Tainornak maszkírozva.

Gáspár Laci Meghan Trainornak maszkírozva.

A színpadra lépő énekesekre most először egy ingyenes telefonos applikáción keresztül lehetett szavazni. Hatalmas volt az érdeklődés, ami leterhelte a rendszert, fennakadásokat okozva a bejelentkezésnél. A TV2 Live-on keresztül egy időben, több mint hetvenezren regisztráltak be. A TV2 szakemberei még adás alatt helyreállították a rendszert, de azt javasolják, érdemes letölteni az applikációt és minden regisztrációt elvégezni az élő adások előtt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!