Egyperces

2015.09.25. 09:47

A klinikai halálból hozták vissza Rékasit

Az orvosok is csodában reménykedtek, ami visszahozhatja Rékasi Károlyt az élők közé. 45 percen át küzdöttek az életéért, hogy a színészt visszahozzák a klinikai halálból.

Második szülőszobájának nevezi kórházi kórtermét Rékasi Károly, ahol csütörtök délelőtt tartott sajtótájékoztatót a szív napja alkalmából, és ahol június 30-án megmentették az életét. Nem véletlenül fogalmazott így a színész: a Bors megtudta, súlyos motorbalesete után az orvosok nem az állapota stabilizálásáért küzdöttek, hanem azért, hogy visszahozzák az élők közé - írja a Bors.

– Amikor a kollégák kiérkeztek a helyszínre, és meglátták, milyen állapotban van, egy fillért sem adtak volna azért, hogy életben marad. 45 percen keresztül élesztették újra, még a légzését is le kellett állítani, tényleg a halálból hozták vissza – mesélte a tájékoztató után egy kórházi dolgozó a Borsnak. Rékasi ezekből semmire sem emlékszik. Szerinte, a legnehezebb a családjának volt.

– Nem tudom, meddig élesztgettek, mert másnapig mélyaltatásban tartottak. Viszont volt egy olyan pillanat, amikor a műtő előtt várakozott az édesanyám, a testvérem, a két gyermekem, természetesen Gerda, és jöttek ki az orvosok, akik csak annyit mondtak nekik, hogy mindent megtesznek, hogy életben tartsanak. Ez elég vacak lehetett nekik – árulta el a Borsnak Rékasi,

Rékasi elmondta, hogy a felépülésének első szakaszára sem emlékszik, erről bővebben a Bors oldalán olvashat.
 

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!