Egyperces

2015.07.07. 11:35

Döbbenetesen lefogytak az esküvőre, szakítás lett a vége

A pár 92 kiló feleslegtől szabadult meg azért, hogy az esküvőjükön tökéletesen nézzenek ki. A fogyás azonban keserédes, az esküvőt a menyasszony ugyanis az utolsó pillanatban lefújta.

A 40 éves Shane Graves nem sokkal ezelőtt még 212 kilót nyomott, menyasszonya, a 32 éves Marissa Schnell pedig 115-öt. Hét év után lettek egymás jegyesei, már az esküvő dátumát is kitűzték - írja a Daily Mail.

Shane akkor hízott el ennyire, amikor a válópere zajlott az eslő feleségével. Marissa édesapja öngyilkossága után fojtotta evésbe a bánatát. Az elhízott pár szinte már megölelni sem tudta egymást.


Úgy döntöttek, hogy jelentkeznek egy Extreme Makeovers című átalakítós realitybe, hogy sürgősen és drasztikusan lefogyasszák őket az esküvőre. A műsorban dolgozó szakértők azt tűzték ki célul, hogy 90 nap alatt kettejüknek összesen 90 kilót kell lefogynia.

Az extrém fogyás végül kemény edzésekkel és szigorú étrenddel összejött, még két kilóval túl is teljesítették a tervet.


A fordulat akkor jött, amikor mindketten hazautaztak néhány napra. A nő rájött, hogy egyedül is képes megoldani a problémáit, sőt, boldogabbnak érzi magát ha Shane nincs mellette.

Marissa végül lefújta az esküvőt és úgy döntött, egyedül él tovább. Vőlegénye elfogadta a nő döntését, azt mondta, neki az a legfontosabb hogy Marissa boldog legyen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!