Egyperces

2014.04.15. 16:25

Anyát és lányát is teherbe ejtette az atya

Miután kiderült, a megmentésükre igyekvő lelkész miatt mindketten teherbe estek, a férfi megijedt, bezárta a templomot és elmenekült a városból.

Az afrikai Asaba városának templomában teljesített szolgálatot Sam atya, akihez decemberben kezdett el járni egy asszony és annak 14 éves lánya, mert az az ígértet kapták a lelkésztől, megszabadítja őket a gonosz szellemektől, amelyekről úgy gondolták, hogy megszállták őket - írja az Osun Defenderre hivatkozva a Bors.

A nő kétségbe volt esve, hiszen elvesztette férjét, így tudta, három gyerekét egyedül kell már felnevelnie. Sam atya azt ígérte, képes rá, hogy megszabadítsa őket a gonosz szellemektől, akik a hite szerint felelősek voltak férje haláláért is.

A múlt héten anya és lánya is rosszul lettek, egy alapos vizsgálat után pedig kiderült, nem a gonosz szellemek csaptak le ismét a családra, hanem mindketten várandósak. A két nő egyből tudta ki felelős a terhességekért, ezért nem is titkolták, mit tett a lelkész velük, szelleműzés címen.

A lelkész miután értesült a vádakról, azonnal bezárta a templomot, és eltűnt a városból. Habár többen is a fejét követelik és hajtóvadászat indult ellene, a keresésbe a helyi rendőrség is beszállt.

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!