Szex, hazugság, online

2020.12.10. 11:55

Nem kamuprofilja van a Tinderen? 10 ezer dollárt nyerhet

Csinos összeget osztogatnak azért, amit talán amúgy is célszerű megtenni: igazat állítani magunkról.

Megan Thee Stallion

Forrás: AFP

Fotó: AFP

A legtöbben saját tapasztatunkból tudjuk, az online világ milyen megtévesztő lehet. Az még a legkevesebb, hogy az életkor, az alkat adatai félrevezetőek, hogy néha még csak nem is emlékeztet valódi tulajdonságaira az internetes partner profilja.

A fölösleges, úgyis kiderülő átverések visszafogásáért indított kampányt a dús idomú, magát minden felületen igazi alakjával megmutató, balhés amerikai rapper.

Megan Thee Stallion
Fotó: Susanne Cordeiro / AFP

Mint ezen az oldalon látható, Megan Thee Stallion rapper és a Tinder összesen egymillió dollárt ajánl fel a magukat odatevő párkeresőknek.

A rapper kihívása #PYOTChallenge kampány néven fut, s a célja – nyilván némi reklám mellett, tán a Google társkeresőjét is ellensúlyozandó – csupán annyi, hogy megjutalmazza a hitelességet.

Egyenként 10 ezer dollárt kapnak a játékban részt vevő szerencsések, s mivel összesen egymillió dollárt akarnak ebből az alkalomból szétosztani,

százan anyagilag is jól járhatnak, ha nem hantáznak, igazat mondanak magukról.

A kihívás december 31-én zárul, nyerteseket 2021. január 17-én hirdetnek.

A részvétel feltételei:

  • Hiteles Tinder profil (életrajzzal és fotókkal).
  • Készítsen képernyőképet vagy videót a profilról.
  • Tegye közzé a képernyőképet a nyilvános Instagram-fiókjában a #PYOTChallenge és #challenge hashtagek használatával, s lássa el a posztot @tinder címkével.
  • Díjazzák a kreativitást, az eredetiséget, a valósághűséget.

    Megan Thee Stallion egyik utolsó nagy port kavart – nem éppen zenei – eseménye az volt, hogy Tory Lanez rapper állítólag simán lábon lőtte Hollywood Hills-ben. A meglőtt nem sokat tétovázott: rögvest írt egy slágert Shots Fired címmel. Tory másként látja a dolgot, inkább magyaráz.

    ⏰ will 🗣 ... and the truth will come to the light ... I have all faith in God to show that ... love to all my fans and people that have stayed true to me & know my heart ... a charge is not a conviction . If you have supported me or meg thru this , I genuinely appreciate u .

    Borítóképünkön Megan Thee Stallion

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!