Digitália

2016.10.19. 09:05

Nincs térerő a Kossuth téren

Rendkívül gyenge lett a beltéri mobilszolgáltatás, valamint mobilinternet-lefedettség, a szolgáltatók még keresik a megoldást a problémára.

Rendkívül gyenge lett a beltéri mobilszolgáltatás, valamint mobilinternet-lefedettség Budapesten a Kossuth téren, a szolgáltatók még keresik a megoldást a problémára - írta szerdán a Magyar Nemzet.

A napilap szerint a problémát az okozza, hogy a szolgáltató társaságoknak le kellett szerelniük a bontásra ítélt Magyar Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége (MTESZ) székházának tetejéről a bázisállomásokat.

A lap megkereste a szolgáltatókat, a Telekom tájékoztatása szerint a környező állomásokra terelték a forgalmat, de ez sem tökéletes megoldás.

A Telenor szolgáltatása november-december végére állhat helyre, mert az új állomások telepítése, engedélyeztetése időigényes.

A Vodafone-tól nem kapott választ a napilap. Egyik társaság sem tervezi, hogy a rosszabb minőségű szolgáltatás miatt kárpótolja az ügyfeleit - olvasható a lapban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!