Cicanadrág

2013.06.02. 14:34

Konyhamalac és pukirizs

A lift lett a mi gyóntató fülkénk, ahol jövet és menet bevalljuk egymásnak a vétkeinket. A bűnnek alapvetően két nagy kísértése létezik a számunkra, az evés és az ivás. Milyen rég is volt az édenkertes történet, ahol az alma okozta a férfi és nő vesztét?

 

Formabontó András állt elő a legvadabb történettel: elkezdett mesélni kolbászról és friss fehérkenyérről, ami délben az asztalukra került. Hogy micsoda illat és puhaság... arról mi csak álmodhatunk, de ő fogta és érezte. Mielőtt nyilvános megkövezés lett volna a népítélet, vallott a rögtönítélő bíróság előtt: végignézte, ahogy felesége elbánik a kolbásszal, de esküszik, hogy ő csak pukirizst evett. (A puki a puffasztott rizsre utal és nem az életteni hatására.)

Formabontó Ákos az italozásra találta meg az alternatívát és a legutóbbi motorostalálkozóra vitte magával a szárazbort, azzal az amatőr dietetikus logikával, hogy kevesebb benne a kalória.

Hogy mi történik a férfi öltözőben, arról nagy bánatomra nincsenek infóim,  de a Formabontó lányok kifogyhatatlanok témákban az öltözőben. A topic lista élėn a ki mennyit és honnan fogyott, utána rögtön, hogy Laci edző még mindig mennyire jó pasi (nagyon reméljük, nincsen poloskázva az öltöző), majd jönnek a kurvaságaink. A kérdésre, hogy te hányszor kurvultál el, azokat a testi bűnöket kell bevallani, amik az étkezési tiltólistán vannak: a csokoládé a legfőbb bűntárs, utána jönnek az egyéb édességek és a fagyi. A kajamaradék külön promlémakör. A háztartást vezető családanyák egyik legrosszabb szokása, hogy amit konyhatündérként a családi étkezőaszalra varázsolnak, annak a maradékát konyhamalacként befalják. Ezt csináltam én is, míg egy új mesehősre találtam és elkezdtem etetni a vécémanót. Ha csukott szemmel etejük, nem fáj annyira a pazarlás.

A női bűnök listáján felbukkant a bujaság is (ami nincs a nem javallott tevékenységek között), ennek fogok utána járni, mert vannak sejtéseim...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!