Cicanadrág

2013.04.08. 10:18

Hiúságok vására

Mire vágyhat egy tízes számrendszerben élő magam fajta alakulni vágyó?

A bűvös szám az én esetemben a 10. Legyek tíz kilóval könnyebb, tíz centivel magasabb és tíz évvel fiatalabb. Nem ismerek lehetetlent, így nem engedem az álmaimat korlátozni sem időben, sem térben…  a realitások kíméljenek. De vegyük sorra: havi három kiló harminc deka zsír elégetve, platform a talpak alatt és étrend, amitől erőre kapnak a sejtek. Elszánt vagyok, mint Vörös Hadsereg, senki és semmi nem állíthat meg.

Előadhatnám mindezt nagyon okosan is, hogy ugye tudatosság, meg egészség, döntések, felelősség és következetesség, de nagyon álszent lenne. Nő vagyok – ez a kezdeti állapot, jól szeretnék kinézni – ez lesz a végeredmény.  Ha kell, le is tudom vezetni a folyamatot, mint anno a citromsav ciklust: kilók mennek, elégedettség érkezik, a mozgástól elillan a stressz, az energia megsokszorozódik: több jöhet munkából, a főnök mosolyog; végtelenné nyúlik a türelem és finomabb a vacsora, a család hálás; megváltozik az utcakép, több lesz a zebra előtt lassító autó (kizárólag férfiak)  és megállítanak a régen látott ismerősök, hogy mi történt (kizárólag nők).

Ennyit ideológiáról és vágyakról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!