Bulvár, celeb

2018.12.01. 22:48

Megjelent a Grammy-díjas Alessia Cara második albuma

A mindössze 22 éves, Grammy-díjas amerikai énekesnő második stúdióalbuma a The Pains of Growing címet viseli.

 A lemezen olyan nő szerepében mutatkozik be, aki még mindig keresi önmagát, és szociális érzékenységét szeretné megmutatni a nagyközönségnek.

 

Az album tökéletes folytatása a 2015-ös Know-It-All-nak, melyen szintén az érzelmek szokatlanul őszinte kifejezése dominál.


Az első lemezen szereplő, Scars to Your Beautiful című dalában pédául a szépség felszínességet kritizálta, a Logic-kal közös 1-800-273-8255-ban pedig arra hívják fel a figyelmet, hogy az öngyilkosság megelőzhető.

Erre a korongra került fel a How Far I’ll Go is, ami a Moana című Disney-mese betétdala lett.


Alessia második stúdióalbumán ha lehet, még nagyobb őszinteséggel tárulkozik ki hallgatói előtt. Már az első dalban, a Growing Pains-ben is ezt bizonygatja: "Minden egyes szóban van igazság, amit leírok" .


Egyébként a lemezen szereplő összes dal szövegét ő írta – ha figyelmesen hallgatjuk, kirajzolódik belőlük a magányossággal, az aggodalommal és depresszióval, az általános hiábavalósággal való küzdelme. Egy élénk és dinamikus hangú fiatal nőt hallunk, aki még mindig keresi önmagát.

 

Az énekesnő próbál bátorítani és empátiával lenni az emberek felé. “Csak rázd le magadról a felhőket amik követnek téged és hagyj időt önmagad megtalálására"-vallja.

 

The Pains Of Growing zenei hangzása nagyon változatos: a Not Todayold school RNB, a Comfortable középtempós Motown, a Trust My Lonelypedig reggae-s – de az I Don’t Want To-t és a Little More-t például egy szálakusztikus gitárral vette fel, saját alagsorában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!