Bulvár, celeb

2018.12.26. 17:36

Jamie Oliver is szerepel a Csillagok háborúja soron következő, IX. részében

Arra azért ne kössön fogadást, hogy majd fel is ismeri a sztárséfet.

Filmvásznon próbálja ki magát a sztárséf Jamie Oliver - és rögtön egy szuperprodukcióban fog szerepelni, méghozzá a Csillagok háborúja soron következő, IX. részében. No persze ne gondoljon senki olyan komoly szerepre, ami akár egy új karrier kezdetét jelenthetné. Szinte biztos ugyanis, hogy a kutya se fogja kiszúrni, miután egy rohamosztagost fog alakítani - írja a Daily Mail cikkére hivatkozva a Bors.


Jamie Oliver könnyen lehet, hogy annak a három évvel ezelőtti Insta-posztjának köszönheti a szerepet, amiben felfedte: bizony akad, amikor rohamosztagos jelmezben kíséri el lányait az iskolába.


Egyébként nem ő lenne az első híresség, aki “titokban" kerül be a Star Wars-filmekbe: Daniel Craig a 2015-ös Erő ébredésében szerepelt, ugyancsak rohamosztagosként, Tom Hardy valamint Harry és Vilmos herceg pedig Az utolsó jedikben öltötték magukra az ikonikus jelmezt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!