Bulvár, celeb

2017.08.07. 20:22

Nagyon nincs jól Val Kilmer

A Top Gun és a Mindörökké Batman című filmek 57 éves sztárja áprilisban ismerte el, hogy rákkal diagnosztizálták, azóta egyre ritkábban mutatkozik nyilvánosan.

Az elmúlt egy hónapban három előre lekötött megjelenését mondta le a színész: kiihagyott egy floridai forgatást, a Tampa Bay-i Comic Cont, s a saját műveit felvonultató kiállítás megnyitójáról is hiányzott - írja a BorsOnline.


A Page Six portál értesülései szerint minden alkalommal az utolsó pillanatban, a sablonos családi okokra hivatkozott, kétségek közt hagyva az egyre inkább aggódó barátait és rajongóit. [namelink name="Kilmer "]betegsége már évek óta téma, 2016-ban a színész jó barátja, [namelink name="Michael Douglas"] is elmondta, hogy Val ugyanabban a betegségben – torokrákban – szenved, amiben ő maga évekkel ezelőtt. Kilmer végül áprilisban elismerte a betegségét, és gyógyulásról beszélt, ám a kihagyott események újabb aggodalomra adnak okot.

Forrás: Northfoto

Forrás: Northfoto

Kilmer három éve nem forgat már, akkor került először nyilvánosságra, hogy elhanyagolt betegsége miatt életmentő beavatkozásra volt szüksége. A színész ugyanis vallási alapon elutasítja a hagyományos gyógykezelést. Dolgozni nem tud, ezért az utóbbi időben egyedi alkotásokat, vegyes technikájú képeket készít. Ezekből nyílt most kiállítás, de annak a megnyitójára sem ment el.

 

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!