Bulvár, celeb

2016.10.07. 12:01

Életműdíjat ad át Aradszky Lászlónak a Muzsika TV

Címkék#Celeb

Az Arany Hangjegy díjátadón végre kiderül, kik azok az előadók, együttesek, akik az elmúlt évben elnyerték a közönség kitüntetett figyelmét.

Munkatársunktól

A Muzsika TV Arany Hangjegy díjátadó gáláján a mulatós műfaj és a sláger-örökzöld előadók legjobbjait díjazzák, köztük Aradszky Lászlót, aki a legrangosabb elismerést veheti át az eseményen.

Az Arany Hangjegy díjátadón végre kiderül, kik azok az előadók, együttesek, akik az elmúlt évben elnyerték a közönség kitüntetett figyelmét. Október 8-án este Vácott, a Váci Sportcsarnokban a mulatós műfaj és sláger-örökzöld előadók legjobbjait jutalmazzák, Nádai Anikó és Dombóvári István műsorvezetésével. A díjátadón Aradszky László életműdíjat vehet át. A 81 éves énekes örömmel fogadta el a meghívást a gálára. Az pedig még egyelőre titok, hogy Oláh Gergő, milyen különleges produkcióval kedveskedik majd Aradszky Lászlónak.

A díjátadóra jegyek a rendezvény napján 17 óráig megvásárolhatóak Vácott a Tourinform jegyirodában (2600 Vác Március 15. tér 17.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!