Bulvár, celeb

2016.04.21. 10:36

Lajcsit többen megfenyegették a nyilatkozatai miatt

Megdöbbentő dolgokat állított a Music FM Önindítójában Galambos Lajos. A lopási és vesztegetési ügyben gyanúsított trombitás Bochkor Gáboréknak nemcsak arról mesélt, hányféle módon környékezték meg, hogy ,,egyezségre" jussanak vele, azt is elmondta, milyen nagy embe­­rek próbálják elhallgattatni.

– Amikor folyamatosan kapok „jószándékú" üzeneteket, nálam is betelik a pohár – magyarázta Lajcsi.


– Tegnap például egy olyan tanácsadó hívott fel, akinek tisztában vagyok a politikai, gazdasági és üzleti kapcsolataival. És azt mondta, „Jaj, nehogy aztán még nagyobb bajod legyen!" Azt gondolta, hogy ettől majd beijedek, de nekem nincs mitől félnem - írja a BorsOnline.


Lajcsi közölte: egy dandártábornok is felhívta, hogy nyomást gyakoroljon rá, miután nyíltan állította, hogy a börtönök telefonálási rendszere valakiknek gyümölcsöző üzlet.

– Százhuszonöt forint bent egy perc telefonálás. Ez a kényszerhelyzetben lévő fogvatartottak kizsigerelése. Utánanéztem, ez a cég tavaly nyolcszáztízmillió forint forgalmat csinált, és tavalyelőtt offshore tulajdonosai voltak. Ez ügyben megkeresett egy fegyveres testülethez tartozó tábornok, aki azt mondta: „Azért óvatosan ám, hogy milyen hülyeségeket beszélsz, mert csak a bajod lesz belőle!"


A zenész szerint a tévécsatornáknál is akadnak haragosai. A Dáridó százmilliókat hozott neki, nem csoda, hogy mások szemet vetettek rá.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!