Bulvár, celeb

2015.07.09. 22:16

A Star Wars 7-ről beszél mindenki a San Diegó-i Comic-Conon

Címkék#film

Idén több mint 130 ezer látogatót várnak a vasárnapig tartó popkulturális látványosságra.

A Csillagok háborúja filmsorozat legújabb része tartja leginkább izgalomban az idei San Diegó-i Comic-Con képregény- és szórakoztatóipari fesztivál látogatóit.

"Mindenki szereti a Csillagok háborúját" - mondta a 23 esztendős Kristen McLaughlin, aki Amerika Kapitánynak öltözve érkezett a rendezvényre, és tervei szerint sorban állással tölti a csütörtök éjszakát, hogy bejusson a Lucasfilm péntek délutáni bemutatójára, amelynek témája a - Magyarországon december 24-én a mozikba kerülő - Star Wars: Az ébredő Erő című mozi lesz.

Idén több mint 130 ezer látogatót várnak a vasárnapig tartó popkulturális látványosságra.

A San Diegó-i Konferenciaközpontba Csubakkás takarót, birodalmi rohamosztagos pulóvert, Darth Vaderes gördeszkát, Yodás hátizsákot, Sith Lordos kisállat-ruhát, plüss evokokat és Boba Fett babákat kínáló standok költöztek a fesztivál idejére. A rajongók számos közkedvelt tévésorozat alkotóival és szereplőivel találkozhatnak és a filmes bemutatók mellett jelmezverseny, valamint egyéb képregény-, illetve szuperhős tematikájú programok várják őket.

Felvonul a The Walking Dead, a Trónok harca stábja, és olyan újdonságok is bemutatkoznak, mint a 2016-ban a mozikba kerülő Batman vs Superman: Dawn of Justice, valamint a Magyarországon november 19-étől látható Az éhezők viadala: A kiválasztott című mozi második része.

Az idei Comic-Con egyik különlegessége a DC Comics híres karaktereinek - köztük Superman, Batman és Wonder Woman - nagyméretű legómásait felvonultató kiállítás lesz. A Hollywoodban alkotó Nathan Sawaya a Warner Bros filmstúdióval együttműködve alkotta meg a The Art of the Brick: DC Comics című tárlatot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!