Előre hozza Orbán Viktor?

Megvárja Orbán Viktor, amíg még többet veszít?

A nap kérdése: összerezzent-e annyira Orbán Viktor, hogy őszre előrehozott választásokat írat ki, vagy hisz annyira a közpénzen felhizlalt közvélemény kutató vállalkozásainak és a rogáni propaganda gépezetnek (köztévés, plakátolós, lejárató kampányos marketingeseinek, stb.), hogy megvárja 2018 tavaszát?

Forgatókönyv 1. - Tartva attól, hogy jövő májusra szép lassan napról napra fogyatkozik Orbán Viktor pártjának ereje és személyes varázsa, inkább kihasználva a mostani fölényét, megszilárdítja hatalmát, s egy őszi választással további négy évre bebetonozza autoriter hatalmát.

Forgatókönyv 2. - Orbán Viktor nem fél semmitől (netadó, olimpiai népszavazás, vasárnapi boltzár), a napokban napvilágot látott, elemzéstől sem, amely félmillós népszerűségvesztést jelzett. 2018 tavaszán lesznek a választások és kitölti ezt a négy éves ciklusát is a miniszterelnök, s majd a tavaszi kampányhadjáratban dob nagyokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!