Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

I. Mosonszolnoki évzáró halfogó verseny

Olvasónk beszámolója: első alkalommal rendeztük meg évzáró halfogó versenyünket Mosonszolnokon, október 27-én.
Ez amolyan ráadás rendezvény volt. Kicsit féltünk az időjárástól, mert volt már rá példa, hogy ilyenkor hó is esett. Ezért tartott csak 4 órán át a horgászat. Abban is különleges volt eme versenyünk, hogy itt nem csapatban, hanem egyénileg tudta mindenki bizonyítani tudását. Ez idáig nem volt ilyen nevezéses versenyünk. Összesen 31 fő szállt versenybe az értékes kupákért és díjakért.

06:30-tól kezdtek gyülekezni a sporttársak, akiket egy kis reggelivel és egy kis hangulatjavító házi szilvapálinkával vendégeltünk meg. A versenyt Takács Ferenc egyesületünk elnöke nyitotta meg és egyben a verseny szabályzatot is ismertette.

Sorsolást követően 3 szektorban helyezkedtek el a versenyzők.

Fotó: Kocsis Péter
Fotó: Kocsis Péter


07:50-től lehetett etetni, majd 08:00-tól horgászni 12 óráig. Az első halak pár perccel a kezdés után már horogra is akadtak. Az „A" szektor bizonyult a legaktívabbnak. A lehűlő vízben a halak egy kisebb területre tömörödtek.
Négy óra horgászat után az abszolút helyezettek: I. Farkas Attila (A szektor 18020g ); II. Smith András (B szektor 5700g); III. Németh András (C szektor 5360g).

Szektor helyezettek: „A" II. Varga Ferenc 10800g; III. Gazsó Géza 3380g. „B" II. Ódor Attila 4000g; III. Sebők József 3880g. „C" II. Török Zsolt 2900g; III. Török Balázs 1960g.

Legnagyobb hal fogója Farkas Attila lett.

Összfogás 70400g volt.

A verseny eredményhirdetése után a helyezettek kupáikat, érmeiket illetve a Weingut Gerhard Pittnauer és Sebők Arnold szponzoraink által felajánlott értékes borokat vehették át.

Köszönjük minden sporttársunknak a részvételt. Remélem jövőre is találkozunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Acsalag felett az ég - olvasónk fotóriportja

Acsalgi olvasónk a falu határában készítette őszi fotóit. Tovább olvasom