Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

Új tarifák a vasúton

Hétfőtől változnak a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasútnál (GYSEV) is a helyközi közösségi közlekedés tarifái. A részletes tarifák már olvashatók a www.gysev.hu oldalon.

Már a GYSEV honlapján - www.gysev.hu – is olvashatók a 2010. február 1-jétől, hétfőtől – a 4/2010 (I.22.) KHEM rendelet alapján módosított – érvényes vasúti személyszállítási díjak. A menetjegyek átlagosan 15 százalékkal, míg a bérletek átlagosan 10 százalékkal drágulnak.

A tarifaváltozásnál nagyobb újdonság lesz a regisztrációs jegyek 2010. március 1-jei bevezetése. Márciustól ugyanis minden díjmentes vasúti utazásra jogosult számára kötelező lesz a regisztrációs jegy megváltása. A 6 évnél fiatalabbak, a 65 évnél idősebbek, valamint a vasutasok a jegypénztárakban válthatják meg az utazási szokások felmérésére szolgáló jegyeiket. Ha a felszállási állomáson a vasút a menetjegykiadást nem biztosította, abban az esetben a regisztrációs jegy a vonaton a jegyvizsgálónál megváltható.

További információkat a GYSEV pénztáraknál, az információs pultoknál, valamint a +36-99-517-212-es információs telefonszámon kérhető. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pokrócot, konzervet visznek a hajléktalanoknak

A tél megmutatta az igazi arcát, s úgy tűnik, a fagy egyelőre nem is enged szorításából. Sopronban… Tovább olvasom