Kisalföld logö

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő -1°C | 7°C Még több cikk.

Égett egy családi ház Fertőújlakon: elektromos bojler hibája okozta a tüzet - fotók

Két helyiségben keletkezett tűz, ami átterjedt a tetőszerkezetre is.
Mint azt a helyszínen megtudtuk, a pénteki tüzet az elektromos bojler meghibásodása okozta. A szerencsének is köszönhető, hogy nem égett le a teljes ház, ugyanis a lakók fél órával a tűz bekövetkezte előtt Budapestre indultak volna, de végül elhalasztották az utat másnap reggelre - így időben észlelték a bajt.
Fotók: G. M.

Az eset során nem sérült meg senki.  A helyszínre riasztott soproni, csornai és kapuvári hivatásos, valamint fertőszentmiklósi és sarródi önkéntes tűzoltók oltották el a lángokat.

A családi ház tűzesetéről szóló részletes riportunk a hétfői Kisalföldben lesz olvasható.

Pénteken írtuk:


Elfojtották annak a tűznek a lángjait, amely egy családi házban keletkezett Sarród-Fertőújlakon, a Fő utcában. Két földszinti helyiség gyulladt ki, de a helyszínre riasztott soproni, csornai és kapuvári hivatásos, valamint fertőszentmiklósi és sarródi önkéntes tűzoltók a tetőt is megbontották, mert ott füst képződött.

Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával fékezték meg a lángokat. Az első hírek szerint senki sem sérült meg a tűzeset során.

Korábban írtuk:


Kigyulladt egy családi ház Sarród-Fertőújlakon, a Fő utcában. Két földszinti helyiségben keletkezett tűz, amely átterjedt a tetőszerkezetre is.

A soproni, a csornai és a kapuvári hivatásos, valamint a fertőszentmiklósi és a sarródi önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával oltják a lángokat. Az első hírek szerint senki sem sérült meg a tűzben - tájékoztat a katasztrófavédelem.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyémántmisés áldást osztott Bindes Ferenc és Németh István atya Hegykőn - fotók

Gyémántmisés áldást osztott Bindes Ferenc és Németh István atya Hegykőn - fotók
A Hegykőről elszármazottak nagy találkozóját tartották szombaton, amelyre Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész is szülőfalujába utazott. Tovább olvasom