Sopron és környéke

2015.06.29. 14:09

Raklapból asztal, szék - Begördül a vonat, és zakatol a VOLT - fotók

Kint voltunk az épülő VOLT helyszínén, s megnéztük, milyen is lesz a fesztivál majd.

kisalfold.hu

  
Az elmúlt napokban folyamatosan építették a Lövér Kempingben a színpadokat és azokat a különlegességeket, amelyek a vasárnap hajnalig tartó VOLT Fesztivál vendégeit várják.

A Budapestről induló VOLT vonat kedden fél egykor ér be Sopronba.

A városba érkezőknek másfél órájuk van arra, hogy az elsők között vehessék birtoka a területet, elfoglalják a legjobb sátorhelyeket, vagy éppen megnézzék: milyen is az egymással szemben felépített két nagyszínpad, amin a fesztivál öt napja alatt világsztárok sokasága váltja majd egymást.

VOLT Fesztivál - 2015. hétfő. Fotó: Magasi



Ami szembetűnő, hogy a raklapok magas száma: építettek belőlük asztalt, széket, hintát, vagy éppen köszöntő oszopot.

A hagyományokhoz híven a nulladik napon is lesznek koncertek. Egy különleges meglepetéssel készültek a szervezők. A kerek évfordulót ünneplő zenekarok – Ganxsta Zolee, 30Y, HS7, Irie Maffia, Intim torna Illegál és az Animal Cannibals – várják a fesztiválozókat kedd délutántól szerda reggelig.

A meteorológusok szerint a következő napokban jó idő lesz, visszatér a kánikula, harminc fok feletti időre számíthatunk, gyenge eső legfeljebb az utolsó napon várható. Azaz, minden készen áll arra, hogy a tömeg Slash, David Guetta, netán Fatboy Slim konctertjén csápolhasson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!