Megérte várni a kezdésre

2023.10.07. 07:21

Női kézilabda NB I - Győri Audi-ETO-Kozármisleny 41-17

Az újoncot fogadta az Audi-ETO. A mérkőzés 16 óra helyett 17.15-kor kezdődött el, mert a kijelölt játékvezetők nem értek Győrbe.

Kisalföld.hu

Győri Audi ETO-Kozármisleny 41-17 (18-9)

PERCRŐL PERCRE 

60. perc: Duijndam véd még egyet a végén Imrei lövésénél. Győri-Lukács nem talál kaput. Huszonnégy góllal veri végül az Audi ETO a Kozármislenyt. Köszönjük a figyelmüket!

59. perc: De Paula lövi a negyvenediket. 40-17. Broch labdát szerez, aztán kalandos úton Haugstedhez kerül a labda, aki gólt dob a helyzetből. 41-17.

58. perc: Elveszik a labdát a vendégektől a játékvezetők. 

57. perc: Farkas J. lövősét védi Szabó Luca. Hosszúra nyúlik a Kozármisleny támadása.

56. perc: Győri-Lukács kap pazar labdát Farkas Júliától, gólra váltja a lehetőséget. 39-17.  

55. perc: De Paula passza után Nze Minko lő a jobb alsóba. 38-16. Szabó Panna értékesíti a vendégek büntetőjét. 38-17.

54. perc: Lábbal véd Duijndam, de a labda marad a vendégeknél. Farkas Eszter növeli a góljai számát. 37-16. Belemenés Kecskésnél.

53. perc: Farkas Júlia értékesíti a hétméterest, amit ő harcolt ki. 36-16.

52. perc: Passzívból lő Szabó P., Duijdam védi a kísérletet. 

51. perc: Duijndam védi Szabó Panna lövését.  

50. perc: Farkas Eszter labdát szerez. Farkas Júlia meg gólt szerez. 35-16.

49. perc: Imrei nem talál kaput. De Paula először talál a kapuba. 34-16.

48. perc: Gros ziccerét védi Szabó Luca. 

47. perc: Üres kapus gól Szabó Lucától. 32-16. Farkas Eszter megszerzi az első gólját. 33-16.

46. perc: Broch is kap két percet. Jó a hazai védekezés, belemenés miatt ér véget a vendégek támadása. 

45. perc: Halász passzol rosszul, aztán Győri-Lukács növeli a győri előnyt. 32-15.

44. perc: Szatmári Melinda eredményes balról. 30-15. Gros kitámaszt, és 9 méterről nagy gólt dob. 31-15.

43. perc: Büntető és két perc a másik oldalon is. Szabó Panna áll ki két percre. Gros nem értékesíti a hétméterest, lábbal véd Szabó Luca. 

42. perc: Megint Oftedal szerez gyors gólt a vendégek gólja után. 30-13. Haugted kap két percet, a Kozármisleny pedig hétméterest dobhat. Ehhez most Scheffer áll oda, ő is bedobja. 30-14.

41. perc: Nagy gól Haugstedtől. 28-11. Hadnagy kapufás góljára Oftedaltól jön a válasz, nagyon gyorsan. 29-12. Szabó Panna eredményes. 29-13.

40. perc: Brattset Dale pörgeti a labdát a kapuba Wichmann bal lába mellett. 27-10. Grosics lövi a második félidő második kozármislenyi gólját is. 27-11.

39. perc: Megint labdaszerzés, megint Nze Minko eredményes. 26-10.

38. perc: Labdaszerzés, Nze Minko-gól. 25-10. Haugsted lövését védi Wichmann, a játékvezetők nem láttam szabálytalanságot a lövés előtt.

37. perc: Zsemberi Zóra kapu fölé lő. Gyors gól a túloldalon, ismét Brattset Dale volt eredményes. 24-10. Kozármislenyi időkérés.

36. perc: Brattset Dale be tud fordulni. 23-10.

35. perc: Nem tudja megfogni a kipattanót Szatmári. Győri-Lukács viszont betalál a másik oldalon. 22-10. Haugsted blokkol ismét jól.

34. perc: Nagy gól Haugstedtől. Ez volt az ötvenedik győri gólja. 21-10

33. perc: A meccs első hétméteresét a vendégek dobhatják. Grosics Gréta értékesíti a büntetőt. 20-10

32. perc: Brettner támadóhibája után Gros szerez bombagólt. 20-9.

31. perc: Scheffer lövését védi Duijndam. Brattset Dale a kapufát találja el, a másik oldalon Zsmberinek is csak a lecet sikerül eltalálnia. Győri-Lukács lövi a második félidő első gólját. 19-9.

A hivatalos nézőszám 1529 fő.

30. perc: Scheffer lövése alaposan kapu fölé megy. Szöllősi-Schatzl hibája után elveszik a labdát a játékvezetők a győriektől. Imrei betalál ugyan a kapuba, de csak a félidő végét jelző dudaszó után, így kilencgólos győri előnnyel vonulnak a csapatok szünetre.

29. perc: Nze Minko labdát szerez, a gyors ellentámadás végén Broch kap tisztán labdát a hatos előtt, és gólra is váltja a helyzetet. 18-9.

28. perc: Győri-Lukács helyzetben, ezt már nem hibázza el. A győri szélsőnek győri színekben ez volt a négyszázadik gólja. 17-9. Duijndam védi Hadnagy Fanni lövését. 

27. perc: Nze Minko bejátszása nem jó Brochnak. Nem lövik el az üres kapura a labdát a vendégek. Később már lőnek, egész pontosan Szabó Panna próbálkozik, de Duijndam a helyén van. 

26. perc: Nze Minko eredményes. 16-9. Szabó Panna lövése elmegy a kapu mellett.

25. perc: Győri-Lukács Wichmannt találja el. Más szemszögből a kapus véd. Brattset Dale visszahúzza Tobak Lucát, de a vendégek játékosa így is gólt szerez. 15-9. Brattset Dalét pedig kiállítják két percre.

24. perc: Passzívból, az utolsó passz után Imrei Nóra szerez gól, némileg szerencsés körülmények között. 15-8.

23. perc: Kapust cserél a Kozármisleny, de Nze Minko ziccerét Wichmann nem tudja védeni. 15-7.

22. perc: Haugsted sokadik jó blokkja után támadhat az ETO, Farkas Júlia szerez gyors gólt. 14-7.

21. perc: Győri-Lukács, de Paula és Nze Minko is pályán az időkérés után. Utóbbi passzol rosszul, ezért veszít labdát az ETO. Duijndam védi Szabó Panna kísérletét. Farkas Júlia passzát lefülelik a vendégek.

20. perc: Szabó Panna szerez gólt - még emberelőnyből. 13-7. Kirkelyi időt kér

19. perc: Halász a kapufát találja el. Hovden megint nem tud túljárni a kozármislenyi kapus, Pusztai Petra eszén. 

18. perc: Haugsted kapja a meccs első kétperces kiállítását. 

17. perc: Ismét csatát nyer Pusztai Hovdennel szemben, ezúttal ziccerben volt a győri szélső egy indítás után. 

16. perc: Megint a kapuba perdül a labda Duijndamról, Szabó Panna a gólszerző. 13-6. Pusztai védi Hovden lövését. 

15. perc: Jó a győri blokk, remek a lerohanás, Oftedal szerzi meg a második gólját. 13-5.

14. perc: A bal alsóba lő Scheffer Zsanett. 11-5. Gros is a kapu bal oldalát veszi célba, sikerrel. 12-5.

13. perc: Duijndam lábáról pattan a kapuba a labda Brettner lövése után. 10-4. Oftedal bejátszása után Brattset Dale dob gólt beállóból. 11-4.

12. perc: Kecskés veszi be ismét a győri kaput. 10-3. Aztán Gros passza után labdát veszít az Audi ETO.

11. perc: Megvan az első védés is a vendégeknél, Haugsted lövését védi Pusztai. Kecskés lövése a felső lécről vágódik a gólvonal mögé. 9-2. Szöllősi-Schatzl szerzi a tizedik győri gólt. 10-2.

10. perc: Győri labdaszerzés után Haugsted eredményes újfent. 9-0. Óriási ováció a vendégek szektorából: megvan az első kozármislenyi gól, Brettner Zsófia átlövése révén. 9-1.

9. perc: Duijndam védi Scheffer lövését, aztán a kipattanót elhalássza a vendégek elől. Brettner Zsófia is kap egy sárga lapot. Haugsted immár harmadszor veszi be Pusztai Petra kapuját. 8-0

8. perc: A győri blokkról megy a labda kapu mellé. Aztán elveszik a játékvezetők a labdát a vendégektől. Gros pattintott passza nem jó Hovdennek.

7. perc: Lépéshiba Scheffernél. Gros góljával gyorsan véget ér a győri ellentámadás. 7-0. Brattset Dale kap sárga lapot. 

6. perc: Passzívból lő kapu fölé Kecskés Noémi. Haugsted középről a kapu bal oldalába lő. 6-0.

5. perc: Szöllősi-Sachatzl labdát szerez, és Hovdent indítja. Ez is gól. 5-0. Időt kér a vendégek vezetőedzője, Gyulay László. Haugsted blokkolja Scheffer lövését. 

4. perc: Zsemberi kiejti a labdát a kezéből, Oftedal pedig lefordulásból szerez gólt. 4-0.

3. perc: Oftedal adja el a labdát. Jó a győri blokk, Hovden a kapuig viszi a labdát. 3-0.

2. perc: Nem jó Duijndam indítása Szöllősi-Schatzlnak. A kapufa segít a győri kapusnak Schaeffer lövése után. Szöllősi-Schatzl eredményes. 2-0. 

1. perc: Kari Brattset Dale századik alkalommal lép pályára az ETO színeiben bajnoki mérkőzésen. Zöldben a győriek, fehér-feketében a Kozármisleny. A meccset a hazaiak kezdik. A kapuban Duijndam, a két szélen Hovden és Szöllősi-Schatzl, középen Brattset Dale, Haugsted, Oftedal és Gros. Haugsted átlövésből szerzi az első gólt. 1-0.

 

A mérkőzés 16 óra helyett 17.20-kor kezdődött, a játékvezetők ugyanis közlekedési problémák miatt nem tudtak megérkezni az eredeti kezdési időpontra. A mérkőzésre az MKSZ tartalék játékvezetőket küldött, Bátori Bence Martint és Szécsi Lantos Boldizsárt. Amikor a játékvezetők megérkeztek az Arénába 17.11-kor, óriási taps fogadta őket. 

Előzetes - Az Audi-ETO csapata szombaton az újonc Kozármislenyt fogadja az Audi-arénában. 

Az utóbbi mérkőzések alkalmával felszabadultan játszhattunk. Jelenleg az a legfontosabb, hogy mindezt tovább tudjuk vinni a soron következő mérkőzésekre. Mivel a Kozármisleny újonc csapat, biztosan éhesek lesznek a sikerre, ezért nekünk még jobban kell koncentrálnunk

– mondta Ulrik Kirkely, a győriek vezetőedzője.

„Minden meccsre gőzerővel készülünk, nem szeretnénk, hogy meglepetést okozzon a Kozármisleny. Reméljük, a mérkőzés végén magabiztos győzelemmel tudunk lejönni a pályáról. Úgy gondolom, a szezon eleji hibákat megoldottuk, most menetelünk az úton tovább” – fogalmazott Farkas Eszter.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában