kisalfold.hu videó

2023.09.08. 20:01

Verseny a belvárosban - Elrajtolt a győri rali a Városházától - fotók, videó

Több évtizedes kihagyás után újra Győrben és környékén versenyeznek a hazai ralisport legjobbjai.

Kisalföld.hu

Rajtceremónia a városháza előtt – Hat kategóriában 136 versenyautót láthatnak majd a nézők. A szervizpark az ETO Park élményközpontban található, ahová ingyenesen léphetnek be a nézők. Fotó: Csapó Balázs

Szombatona és vasárnap rendezik a HUMDA országos bajnokság idei ötödik futamát, a WHB Győr-ralit.

Videó

A népszerű esemény pénteken a Városháza előtti téren felállított dobogónál a rajtceremóniával kezdődött meg, amelyre sokan voltak kíváncsiak. Ma hat, vasárnap pedig öt – köztük a győri belvárosi – gyorsasági szakasz vár a mezőnyre, amely így több mint 141 kilométernyi versenytávot teljesít majd. A hat kategóriában 136 versenyautót láthatnak a nézők. A szervizpark az ETO Park élményközpontban található. 

Fotók a rajtról

A célceremónia szintén a városháza előtt lesz vasárnap délután 15 óra körül. A szervezők közlése szerint számos kiegészítő programmal várják az érdeklődőket, a belvárosi gyorsasági szakaszra, valamint a szervizparkba pedig ingyenesen léphetnek be az nézők. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában