kisalfold.hu videó

2024.04.29. 07:13

Tündérszépek 2024 – Soós Petrát mutatjuk be olvasóinknak + fotók, videó

Több tucat gyönyörű szépség közül válogathatott zsűrink a Tündérszépek szépségversenyen. A lányokat egy győri stúdióban várta fotózás, az első képek és videók előtt a versenyzőknek profik készítettek csinos frizurát, és a tökéletes smink sem maradhatott el. Ezúttal Soós Petrát mutatjuk be cikksorozatunkban. Tündérszépek 2024 – meghosszabbítottuk a nevezést!

Kisalföld.hu

– A közösségi médiában láttam meg a Tündérszépek szépségverseny felhívását. A családtagjaim biztatására jelentkeztem, gondoltam egy próbát megér, mert nincs veszteni valóm. Fotózáson igaz már voltam, de szépségversenyre még sosem adtam be a jelentkezésemet –kezdte beszélgetésünket Soós Petra. Tündérszépek 2024 – meghosszabbítottuk a nevezést!

Tündérszépek 2024 – Soós Petra szeretne a jövőben minél többet modellkedni, örömmel vállalna termék és reklámfotózásokat.
Tündérszépek 2024 – Soós Petra szeretne a jövőben minél többet modellkedni, örömmel vállalna termék és reklámfotózásokat. 
Fotó: Csapó Balázs

A 22 éves lány Győrben él, pultos-felszolgálóként dolgozik a megyeszékhelyen. Régóta a vendéglátásban dolgozik, mint mondja: nagyon szereti a munkáját. Szerinte az önbizalom és a kisugárzás a legfontosabb a Tündérszépeken. A pózokat ugyan be lehet gyakorolni, de a magabiztosság, és önbizalom egyénből fakad. 

Tündérszépek 2024 – várják a szíveket a versenyzők! 

Ha szeretnéd látni milyen fotók készültek, kattints Petra oldalára a Tündérszépek versenyben, ahol szíveket is tudsz neki dobni! 

– A fotózás előtt igaz izgultam, de próbáltam felkészülni. Utánanéztem pózoknak, és gyakoroltam. Szerintem nagyon fontos, hogy magunknak is tetszünk. Ez adhat számunkra önbizalmat és megfelelő kisugárzást. Az eddigi Tündérszépek versenyeket figyelemmel követtem, szeretnék minél tovább eljutni. Ettől független már az nagy öröm számomra, hogy a fotózáson részt vehettem, és hogy profi fodrász, és sminkes vett a kezei alá. Már most nőtt az önbizalmam, bízom benne hogy a Tündérszépek pozitív hatással lesz az életemre – mondta el a fiatal lány. 

Petra szabadidejében sokat edz, és mivel szakács végzettsége van, ezért a konyha is közel áll a szívéhez. Munka után szívesen főz, süt, gyakran olvas, és igyekszik minél több időt tölteni a kiskutyáival, két csoda szép törpetacskóval. 

– Szeretnék a jövőben minél többet modellkedni, örömmel vállalnék termék és reklámfotózásokat. Szeretném ha ez a karrier beindulna. Bízom benne, modellügynökségeknek is felkeltem a figyelmét. Emellett szeretnék még további végzettséget is szerezni, mivel imádom a gyermekeket, ezért szeretnék a jövőben óvó néni lenni – árulta el a győri lány. 

Meghosszabbítottuk a nevezést a Tündérszépekre, te se maradj le a versenyről! A múlt héten elkezdtük bemutatni a hölgyeket a Tündérszépek országos szépségversenyen, melynek első körében régiónk szépségei mutatkoznak be. Összesen ötven lánynak van lehetősége rá, hogy megmutassa magát Győr-Moson-Sopronban, Vasban és Komárom-Esztergomban. Ötven napon át minden nap új szépséget mutatunk be hírportálunk főoldalán, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak. A versenyre még lehet jelentkezni, egészen május 12-én 23:59-ig.

Korábban Szlotta Kittit mutattuk be olvasóinknak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában