Női kosárlabda

2023.07.31. 12:03

WNBA – Határ még nem játszott, Goree-ék megint kikaptak

Határ Bernadett még nem debütált a Connecticut csapatában, Cyesha Goree alakulata pedig sorrendben harmadszor veszített.

Kisalföld.hu

Cyesha Goree (szemben, középen) két pontot szerzett.

Juhász Dorka csapata, a Minnesota Lynx 87–83-ra győzött a soproni Határ Bernadettet még nem bevető Connecticut Sun otthonában, míg az amerikai születésű magyar válogatott játékossal, Cyesha Goree-val – aki a SERCO UNI Győrt erősíti a következő szezonban – felálló Washington Mystics 80–73-ra kikapott az Atlanta Dream vendégeként az észak-amerikai női profi kosárlabdaliga (WNBA) vasárnapi játéknapján.

A Mystics együttesének ezzel folytatódott a vereségi szériája, mely így a tabella 7. pozíciójára helyezi őket.. Cyesha Goree 8 perc 33 másodperc alatt 2 pontot, illetve 1 lepattanót jegyzett – 4 mezőny- és egy hárompontos-kísérlete volt.

A fővárosiak, akik egymás után harmadszor kaptak ki, 12 győzelemmel és 13 vereséggel a negyedikek keleten, összesítésben pedig a hetedik hely az övék.

Eredmények: Atlanta Dream–Washington Mystics 80–73, Connecticut Sun–Minnesota Lynx 83–87.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában