Női kosárlabda

2023.07.27. 14:12

Az UNI Győr játékosával, Cyesha Goree-val kapott ki a Washington a WNBA-ben

A Minnesota Lynx a Washington Mystics együttesét fogadta a WNBA-ben. A presztízs mérkőzésen két magyar érdekeltségű játékos, Cyesha Goree – ő a SERCO UNI Győr játékosa – és Juhász Dorka is pályára lépett.

Kisalföld.hu

Cyesha Goree (pirosban) kilenc pontig jutott.

Fotó: WNBA

Az első pillanattól kezdve szoros volt a mérkőzés, pár pontnál nagyobb különbség nem is alakult ki a felek közt. Öt perc elteltével a Washington került lépéselőnybe, a negyed végén azonban a Minnesota fordított (35–31. A csapatok felváltva vették át a vezetést, a nagyszünetben a Washington Mystics volt előnyben (60–58). A második félidőben a játék képe, illetve ritmusa nem sokat változott. Közel húsz percen keresztül kosárra kosár volt a válasz, majd a zárószakaszban a Minnesota közel tíz pontra ellépett. Goree-ék ezután még egyszer felzárkóztak, de megfordítani már nem tudták a találkozót.

Cyesha Goree 13 perc 8 másodpercet töltött a pályán a Washington Mystics csapatában, végül 1 lepattanót, illetve 9 pontot ért el.

Eredmény: Minnesota Lynx–Washington Mystics 97–92.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában