Újév-köszöntő

2024.01.06. 17:25

Koncert és mulatság Csornán

Cs. Kovács Attila

A pántlikások karácsonykor is műsort adtak.

Fotó: Toth Attila

Újév-köszöntő koncertet és mulatságot rendez ma ( január 6-án) a csornai Timaffy László Alapfokú Művészeti Iskola és a Pántlika néptáncegyüttes. Az intézmény Erzsébet királyné utcai épületében várják az érdeklődőket. 

Délután fél ötkor gyermektáncház kezdődik Maxival és a Fajkusz Bandával. Este hatkor pedig a Fajkusz Banda ad koncertet, amit táncmulatság követ. A rendezvényt a Csoóri Sándor Alap támogatja. Mindkét esemény hagyományos programja a csornai táncosoknak és az iskola vezetői szeretnék, ha a jövőben is lehetőségük nyílna a megrendezésére. 

Lengyel Ágnes, a Timaffy-iskola igazgatója, a Pántlika együttes vezetője a további tervekről elmondta: februárban megtartják farsangi felvonulásukat és mulatságukat, ami ugyancsak évek óta népszerű eseményük. Programsorozattal készülnek aztán idén a Pántlika jubileumára, hiszen idén negyven esztendeje, hogy az együttest szülei, Lengyel Sándor és Lengyel Sándorné megalapították. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában