A hét ingatlana

2024.05.12. 16:11

175 millió és máris a győri villanegyedben találhatja magát

Egy páratlan lehetőség, hogy Révfalu legnívósabb utcájába költözzön.

Kisalföld.hu

Az 50-es években épített ingatlan villanegyed besorolással bír, ikresített beépítésű, az elegáns nagypolgári stílusjegyek hordozza magában. A 12 négyzetméteres teraszról szép kilátás nyílik a klasszikus városrészre. Bár a ház modernizálást igényel, egyedi helye, kitűnő lokációja miatt, remek választás lehet.

 

“Páratlanul egyedi lehetőség a Damjanich utcában!

 

Győr–Moson–Sopron Vármegye, Győr, Révfalu legnívósabb utcájában, a Belvárostól, az Egyetemtől, a Mosoni–Dunától gyalogosan is pár percre, az 50.-es, években épített, Villa negyed besorolással, családi ház eladó! A zöld környezetben 514 nm –es, telken elhelyezkedő lakóotthon ikresített beépítésű, elegáns nagypolgári stílus jegyeit hordozza magában. Az impozáns, 3.2 m belmagasságú lakóépület lakótere 121 nm, három tágas, eredeti fa parkettás szobát, (27.7nm, 21,8 nm, 21,5nm) kényelmes konyha étkezőt, 13,5 nm fürdőszobát, tárolót, külön mellékhelyiséget, előteret, közlekedőt foglal magába. Az ingatlan gyönyörű, szárnyas ajtókon keresztül körbejárható. Nyílászárói korszerű műanyagok, fűtését gázkazán szolgálja, radiátoros hőleadókkal. A házhoz 12 nm-es, terasz kapcsolódik, szép kilátással a klasszikus városrészre. Az ingatlan alsó része eltolt szintes, melyben egy 69nm-es, szuterén és teljes értékű lakrész, és egy 9,7 nm-es, konyha került kialakításra. A lakóház alatt 36 nm-es, aknás garázs található, mely automata Hermann kapus rendszerrel felszerelt. A cserép és betonfödémes beépíthető padlástér kitűnő állapotú, gerendái örökéletű vörös fenyőből vannak. A körbekerített telek parkosított, a kert hátsó végében 16 nm-es, nyári konyha található! Az ingatlan modernizálást igényel, de páratlanul egyedi helye, kitűnő lokációja miatt befektetőknek, családoknak szívből ajánlott! Hívjon bizalommal, hétvégén is elérhető vagyok!”

 

További hasonló ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában