A hét ingatlana

2024.02.18. 16:05

Közel 110 millióért eladó a nyugalom szigetéből egy morzsa Véneken, saját stéggel - fotók

A Véneken, minőségi lakókörnyezetben található ingatlan a vízparton állandó feltöltődést nyújt tulajdonosának. Duna-part, saját stég, természet nyújtotta kikapcsolódás, a teraszról pedig közvetlenül a Duna csodálatos látványában gyönyörködhet. A víz szerelmeseinek biztosan nem kell ennél több.

Kisalföld.hu

“A hely neve: CSODA!

Győrtől 10 percre, Véneken, minőségi lakókörnyezetben lehet a tulajdonosa egy olyan érzésnek és nyaralónak, ami nagyon keveseknek adatik meg, mert a vízpart nem lesz több.

 

Eladóvá vált a nyugalom szigetéből egy morzsa, ami 750 m2-es telken és közvetlen vízparton az örök feltöltődést nyújtja leendő tulajdonosának. A teraszról elénk tárul a Duna utánozhatatlan látványa, és az az erő, amit sugároz közvetlen környezetének. A víz szerelmeseiben örök nyomot hagy ez az érzés, lehet az horgász, kajakos vagy a hajójáról a messzeségbe bámuló kapitány.
A 60 négyzetméteres, belső kétszintes ház szigetelt, nappali+2 szobás, 2 fürdőszobás. A nagy telken a parkolás több gépkocsi számára adott.
Duna part, saját stég, természet nyújtotta kikapcsolódás...”

 

További hasonló ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában