Dolgoznak a hiba elhárításán

2023.12.04. 16:54

Súlyos csőtörés Győrben, kisebb tó alakult a Kassák utcában - Szünetel az ivóvízellátás Adyváros szívében - fotók

Csőtörés történt Győrben a Tihanyi Árpád úton az ivóvíz gerincvezetéken, munkatársaink a hiba mielőbbi elhárítását dolgoznak - közölte a Pannon-Víz.

Kisalföld.hu

Egyelőre a vízömlést nem sikerült megállítani a győri Kassák utcában. Fotók: Németh Ádám

17.16 - Kollégánk felvételei

"Egyelőre ömlik a víz a csatornába, a szolgáltató munkatársai gőzerővel szivattyúznak a Kassák utcában" - jelentette kollégánk a helyszínről. Fotókat is készített.

Hétfő, 16.51 - A víz átmeneti elszíneződése is várható

A hiba elhárítása miatt az ivóvíz szolgáltatás átmenetileg szünetel Győrben a Tihanyi Árpád út 61-69. és a Kassák Lajos utca 16-21. számú ingatlanoknál. Az üzem visszaállítását követően a rendszer levegős lehet, illetve a víz átmeneti elszíneződése várható.

Tájékoztatjuk Tisztelt felhasználóinkat hogy a szükséges és elkerülhetetlen beavatkozásokat követően a víz esetleges elszíneződése rövid időn belül megszűnik, egészségkárosító hatása nem lesz. Érdemes kiengedni a vízcsapot elősegítve ezzel a víz színének mielőbbi letisztulás át - tette hozzá a szolgáltató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában