kisalfold.hu videó

2023.07.26. 07:47

Új aszfaltot kap 41 millió forintból Kapuváron a Vasúti sor útja - videón a felújítás kezdete

510 méteres szakasz újul meg.

Kisalföld.hu

Megújul a Vasúti sr útburkolata

Kedden számoltunk be arról, hogy megkezdődtek az útfelújítási munkák Kapuváron a Vasúti soron. A Rákóczi utcától a vasútállomásig kap új burkolatot az elhasználódott és balesetveszélyes útszakasz.

- Az út első 510 méteres szakasza tartozik az országos közútúthálózatba, ennek felújítás történhet most meg, amely megközelítőleg a vasútállomás épületét jelenti. A felújítást társaságunk saját erőforrásokkal végzi, amelynek költsége körülbelül 41 millió forint. A jelenlegi ütemterv szerint a burkolatépítési munkákkal a héten végeznek kollégáink, ezt követően a befejező munkák néhány héten belül befejeződnek. Az aszfaltburkolat építés ideje alatt váltakozó irányú forgalom korlátozásra kell számítani, amely kismértékű menetidő növekedést jelent. A csatlakozó utcáknál a géplánc elhaladása, illetve az előírt technológiai idő letelte után lehet használni a csomópontot. A felújítási munkáknak a forgalom korlátozásával járó része rövid idő alatt megvalósul, így terelőút kijelölésére nem volt szükség, a város úthálózata nem is tette lehetővé terelőút kijelölését - közölte kérdésünkre Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

Videó a felújítás kezdetéről

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában