Rongálás

2022.11.02. 18:50

Ablakokat, kapukat falakat leptek el a tag-ek Kópházán

Jellemzően Fő utca, Vasút utca, Petőfi tér, Akácköz, Kerti sor, Kossuth Lajos utca házait, tábláit, ablakpárkányait rongálták meg.

kisalfold.hu

Forrás: Kultúr Kópháza / Facebook

Néhány nap alatt (október 30-a óta) legkevesebb 15 tag-et firkáltak magánházak ablakaira, ablakpárkányaira, kapukra, közintézmény ajtajára, jelző illetve információs tábláira, alkoholos filccel a graffitisek - számolt be posztjában a Kultúr Kópháza. Hozzátették, hogy az alkoholos filc sok esetben nem tisztítható le, ezért ezekben az esetekben jelentős anyagi kár keletkezett. 

Szerda délutánig már 15 esetről szereztek tudomást, de azt kérik, hogy jelezze a Polgármesteri hivatalban, akinél ilyen történt. Emellett várják - ahogy fogalmaztak - az önjelölt "művész" jelentkezését is. Nyitottak rá, hogy megbeszéljék, hogyan tehetné jóvá, amit tett. Ellenkező esetben nem marad el a feljelentés, ami csak idő kérdése, hisz kamera térfigyelő kamerák felvételeinek kielemzése folyamatban van.

 

Címkék#graffiti

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában