Sok a baleset

2024.04.03. 16:43

Súlyos karambolok az M1-es sztrádán: 2 nap alatt 3 baleset Győr-Moson-Sopronban

Naponta történnek balesetek az ország egyik legforgalmasabb autópályáján. Kedden és szerdán is karamboloztak járművek Győr-Moson-Sopronban.

Kisalföld.hu

Fotó: Nagy Gábor

Mindhárom baleset a Győr-Mosonmagyaróvár közötti szakaszon történt, a 126-os és 156-os kilométerszelvények között.

Kedden délelőtt hármas karambol történt Börcs határánál, ráfutásos balesetet szenvedett három személygépkocsi az M1-es autópálya 135-ös kilométerénél, a Győr felé vezető oldalon. A pannonhalmi hivatásos tűzoltók két járművet áramtalanítottak.

Kamion és kisteherautó ütközött össze Mosonmagyaróvár közelében, az M1-es autópálya 156-os és 157-es kilométerszelvénye között, Hegyeshalom irányába. Egy ember a járműbe beszorult, őt a mosonmagyaróvári és a lébényi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

Mosonmagyaróvár közelében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon szerda délután újabb ütközés történt: szintén egy kisteherautó és egy kamion szenvedett utoléréses balesetet Győrnél, az M1-es autópálya 126-os kilométerszelvényénél. Egy embert szabadítottak ki a győri hivatásos tűzoltók a járműből, őt a mentőhelikopter szállította el a kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában