Győri Filharmonikus Zenekar

2024.02.16. 18:15

Sikeres nyomozás után visszakerült jogos tulajdonosához a Győrben ellopott, nagyértékű vadászkürt

Az eredményes nyomozásról a Győri Filharmonikus Zenekar közölt információkat.

Kisalföld.hu

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Győri Filharmonikus Zenekar igazgatósága egy nagy értékű hangszer eltulajdonítása miatt ismeretlen tettes ellen tett feljelentést január közepén a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságon.

Az ismeretlen személyazonosságú illető január 15-én a zenekar Győr-Sopron vonalon koncertre induló autóbuszának alsó tárolójából, még az Árpád úti (Rába Hotel előtti autóbusz megállóban való) kiállás alatt – 16:05 és 16:15 óra között – eltulajdonított egy, a társulat tulajdonában lévő nagy értékű hangszert. A jogtalanul elvitt Schmidt dupla vadászkürtöt a zenekar 2021. január 6-án vásárolta.

A Győri Filharmonikus Zenekar weboldalán osztotta meg most a jó hírt

Mint írják: „Örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy az ellopott kürt meglett, és már újra a jogos tulajdonosánál van! Köszönjük a munkát a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságnak! Hálával tartozunk továbbá mindenkinek, aki a poszt/hír megosztásával segítette a folyamatokat!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában