A megszúrt férfit a Petz-kórházban ápolják

2024.01.05. 13:33

Újabb részletek derültek ki a veszprémvarsányi késelésről - Falon átlógó sövény robbanthatta ki a tragikus vitát

A megszúrt 65 éves férfit precíznek, rendszeretőnek ismerik a településen - tudta meg portálunk.

Kisalföld.hu

A tragédiával véget ért vita helyszíne Veszprémvarsányban. Fotó: Nagy Gábor

Mint megírtuk, egy 73 éves veszprémvarsányi férfi csütörtökön egy vitát követően lapáttal támadott a szomszédjára, egy 40 éves nőre, akit annak édesapja próbált megvédeni. A támadó ezt követően a házba visszament és egy kést hozott elő, majd azzal támadta meg a lány édesapját, egy ugyancsak idős férfit. A megszúrt férfit a győri kórházba szállították. Az elkövető házában öngyilkosságot követett el. Egyes hírek szerint a vitát a falon átlógó sövény robbanthatta ki.

- Megdöbbentett az eset, már csak azért is, mert mind az elkövetőt, mind az áldozatokat nyugodt, rendes embernek ismertem - mondta lapunknak egy helyi lakos. Mint közölte, az elkövetőt rendes embernek ismerték a településen, a feleségével élt, ügyeskezű ezermester volt. Fia és lánya már külön éltek nem messze tőle, unokái is voltak.

Idén megy nyugdíjba a késelés áldozata

Az általunk megkérdezett helyi férfi azt is elmondta, hogy a lányát védő édesapa a korábbi hírekkel ellentétben tudomása szerint nem lakott a lányával, nemrégiben eladták a főutcai házukat, abból pedig a lány is, és ő is a feleségével külön házba költözött.

A 65 éves férfi precíznek, rendszeretőnek ismerik. Felépülését követően májusban megy nyugdíjba az Audiból, több évtized munkát követően. Amint állapotáról hivatalos hírt kapunk, közöljük.

Veszprémvarsányon legutóbb 2002-ben történt gyilkosság, amikor a benzinkúton ölték meg a kutast, előtte pedig a kilencvenes évek elején végzett feleségével egy elkeseredett férj, aki tette után elvágta a torkát. Nem messze attól a háztól, ahol most történt a tragédia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában