Tragédia

2023.08.13. 13:46

Holttestet találtak a Káptalandomb alján Győrben - frissítés

A győri Rómer múzeum dolgozói egy holttestre bukkantak a Várkazamata-Kőtár udvarán vasárnap délelőtt, azonnal értesítették a rendőrséget

Kisalföld.hu

Forrás: Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum közösségi oldala

Új információk: A rendőség közleménye szerint 10 óra körül kaptak bejelentést arról,  hogy Győrben, a Bécsi kapu téren a Várkazamata Múzeum belső udvarán egy holttestet találtak. Az elsődleges vizsgálatok szerint feltételezhető, hogy a 25 éves férfi valószínűleg lezuhant a kőfalról.

A szemlebizottság az idegenkezűséget kizárta. A rendőrség az eset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Korábban írtuk: Reggel 10 kor a nyitásnál a múzeum dolgozói egy holttestre bukkantak a Várkazamata-Kőtár udvarán és azonnal értesítették a rendőrséget -mondta el lapunknak Székely Zoltán, a kőtárta is üzemeltető Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum igazgatója. - Az áldozat a felső teraszról esett le és halálra zúzta magát.

Lapunk információi szerint egy fiatal férfi az áldozat. A felső terasz nem a múzeum tulajdonában van. A férfi a terasz kerítésén átmászva zuhanhatott a mélybe. Ottjártunkkor még tartott a rendőrségi helyszínelés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában