Tűzeset

2023.07.19. 15:46

Kigyulladt és teljesen leégett egy személyautó Kóny térségében az M85-ösön - Fotók

A lángok a 18-as kilométernél csaptak fel.

Kisalföld.hu

16:20 - Csak a váz maradt
Egy Chevrolet Aveo égett ki az M85-ös gyorsforgalmi úton. Ám ezt csak a tulajdonostól tudjuk, hiszen megállapítani nem nagyon lehetett a jármű típusát. Csak a váz maradt meg belőle.
A vezetője, egy budapesti fiatalember Szombathelyre igyekezett, amikor a kónyi felhajtót elhagyva füstöt észlelt. Azt gondolta, defektet kapott. Lassított, megállt, de akkor már lángolt a kocsi. Gyorsan kiszedte a kis, palackos oltóját, de nyilván azzal nem járt eredménnyel. Még annyi "ereje" volt, hogy a csomagtartóból kiszedje táskáit.
Közben megállt egy kisbusz is.

- Medencéket építő cég autója volt, a munkatársainak külön is köszönöm, hogy segítettek. Ők hívták a tűzoltókat is. Nagyon hamar kiérkeztek, de már nem tudtak mit tenni, teljesen kiégett a kocsi. Egy autómentőt hívtam, elviszi a roncsot. Aztán valahogy majd én is továbbutazom - mondta a Kisalföldnek.

16:09 - A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint, a csornai hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. Jelenleg utómunkálatokat végeznek.

Korábban írtuk:

Az M85-ösön Kóny térségében, délután 3 óra tájékán a Csorna felé vezető oldalon ismeretlen okból egy személyautó kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett. Információink szerint a lángokat a csornai hivatásos tűzoltók oltották el. Úgy tudjuk, személyi sérülés nem történt. Az úton nagy a torlódás, a kónyi felhajtótól lépésben halad a forgalom.

Fotó: Cs. Kovács Attila

 

Fotó: Cs. Kovács Attila

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában