Sikeres nyomozás

2023.05.16. 20:27

Vittek mindent ami mozdítható, végül lebukott a három rábatamási fiatal

Felderítettek és elfogtak a csornai nyomozók egy betörésekre szakosodott bűnbanda tagjait, eddig 20 vagyon elleni bűncselekményt követtek el.

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

A Csornai Rendőrkapitányság április 26-án nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen, aki Rábatamásiban lévő termelőszövetkezet épületéből hosszabbító-, illetve rézkábeleket lopott el közel 250.000 forint értékben - írta honlapján a rendőrség.

A nyomozás során rövid időn belül beazonosították a lopás három elkövetőjét, akiket május 2-án elfogtak. A rendőri intézkedések során kerékpárokat, szerszámokat tartalmazó ládát, magasnyomású mosót, fűnyírót, sarokcsiszolót, fűkaszákat, különféle kábeleket találtak, és foglaltak le.

 

Forrás: police.hu

A rendőrök 26, 21 és 19 éves rábatamási férfiakat a rendőrségre előállították, gyanúsítottként hallgatták ki őket. A fiatalemberek a rendőröknek 5 betörés, illetve 15 lopás elkövetését elismerték, beismerő vallomást tettek.

További olyan bűncselekményeket is a három férfi követett el amelyek miatt korábban már büntetőeljárás indult a Csornai Rendőrkapitányságon, így ezeket az ügyeket a nyomozók egyesítették. Nyilvánvalóvá vált, hogy a három gyanúsított Rábatamási, Szárföld és Jobaháza községekben február elejétől elfogásukig, melléképületekből szinte minden mozdítható dolgot elloptak, amelyek nagyobb részét értékesítették is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában