Jogerős ítélet

2023.03.03. 16:53

Molesztálta felesége unokahúgát - 9 év fegyházbüntetést kapott Győrben

A Győri Fellebbviteli Főügyészség indítványozta a tizennégy éves lányt szexuálisan zaklató férfi büntetésének a helybenhagyását. A jogerős ítélet szerint a férfi a kislány nagynénjének a férje.

kisalfold.hu

Illusztráció -

Forrás: Pexels

2017-ben kutyasétáltatás ígéretével a gyermeket a lakásába csalta, majd azt kérte tőle, hogy menjenek a pincébe. Ott a vádlott a megrémült lányt többször megcsókolta, majd szexuális cselekményt végeztetett vele.

A férfi 2020 februárjában ismét többször rávette az akkor már tizenhét éves lányt, hogy találkozzanak. Autóval érte ment, a lakásához vagy egy közeli erdőbe vitte, s tiltakozása ellenére erőszakkal közösült vele.

A fiatal félt, hogy elveszíti szüleit – akik úgy fogadták örökbe –, ezért nem mert szólni nekik a vele történtekről. Szexuális erőszak és folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 9 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában