Bulvár-celeb

2024.05.20. 05:39

Hosszú a lista: ezek a filmsztárok imádják Budapestet

Rengeteg világhírű filmsztár járt már Budapesten, és sokan igencsak elismerősen nyilatkoztak a magyar fővárosról.

MW

Fotó: JB Lacroix / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP

Budapest igazi világváros, és ha szemfüles az ember, időnként filmsztárokkal is összefuthat. 

Nemsokára Blake Lively és Ryan Reynolds érkezik hozzánk, akik négy gyermeküket is hozzák. A sztárcsalád a Mayday című akciófilm forgatása miatt lakik majd közel egy hónapig a magyar fővárosban  - a hír apropóján a life.hu összeszedett néhány filmsztárt, akik már jártak nálunk, és odáig voltak Budapestért.

Hosszú a lista: ezek a filmsztárok imádják Budapestet

Jeremy Irons pár évvel ezelőtt egy budapesti szórakozóhelyen bukkant fel, és úgy kérte az italt, mintha csak egy hétköznapi ember lenne. A cikk írója Jamie Foxx-ot is elcsípte egy szórakozóhelyen, aki azért már kitűnt a tömegből, ugyanis beugrott egy kicsit a DJ-pultba zenélni. Többek között Jude Law, Hugh Jackman és Antonio Banderas is járt már Budapesten.

Tom Hanks egyenesen a világ egyik legszebb városának nevezte a magyar fővárost, és azt is kiemelte, hogy éjszaka is milyen biztonságos Budapest. Anthony Hopkins több hónapot töltött itt, és mindennap átsétált Pestről Budára. Angelina Jolie is forgatott már náluk, és mindig szeretettel beszélt a városról.

Katy Perry Firework című dalához készített itt videoklipet, ezután pedig az X-en kürtölte világgá, hogy szerelmes Budapestbe.

És ne feledkezzünk meg persze Will Smith-ről sem, aki a Lánchíd tetején táncolt egyet, és már családjának is megmutatta hazánk egyik legszebb városát.

Borítókép: Jude Law a 2023-as Cannes-i Filmfesztiválon

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!