30 éves az Autentik-Csoport - Az Autentik-Csoport idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

Az Autentik-Csoport 1993-tól Opel-modellekkel foglalkozott Mosonmagyaróváron, majd Csornán, később pedig Tatabányán. Győrben 2008-ban nyitották meg a Mercedes-Benz, Kia szalont, aminek a portfóliója 2013-ban a Volvo márkával bővült. 2009 -ben indította a cégcsoport a soproni telephelyét.

Kisalföld.hu

A márkaválasztás esetében mindig fontos szempont volt a cégcsoport számára a megbízhatóság. Az Opel, a Kia, a Mercedes-Benz, az MG és a Volvo márkák mellett azért döntöttek, mert úgy gondolták a tulajdonosok, hogy egy ilyen változatos márkapalettával jó piaci pozíciót érhetnek el. Az új márka kiválasztását mindig piackutatás és egy üzleti terv elkészítése előzte meg. A tulajdonosok elégedettek a jelenlegi márkaportfólióval, ennek ellenére folyamatosan figyelik az új lehetőségeket.

A cégcsoport márkaszervizeibe az ügyfeleknek már online is lehetőségük van bejelentkezni egy javítási vagy karbantartási munkára. Emellett a gyors és kényelmes ügyfélkezelés érdekében van egy ügyfélkapcsolati központ is. A központban dolgozó kollégák feladata, hogy biztosítsák a zavartalan működést.

A vásárlói és a munkavállalói elégedettség legalább annyira fontos az Autentik-Csoport életében, mint a gazdasági eredmények. Ennek mérésére különböző rendszereket építettek ki.

Vannak saját és az autóimportőrökkel közös rendszereik és folyamataik. Rendszeres tesztvásárlásokkal mérik saját dolgozóik munkáját. Az ügyfeleiket termék vagy szolgáltatás vásárlása után is felkeresik. Több csatornán is folyamatosan kapcsolatot tartanak az ügyfeleikkel.

Úgy gondolják a cégcsoport vezetői, hogy ahogy változnak a munkavállalói szokások, úgy kell változniuk a munkaadóknak is. Fontosnak tartják figyelembe venni, hogy a különböző generációknak más-más motivációik vannak a munka területén. Kiemelt feladat, hogy ezekre is jól tudjanak reagálni és ha kell, változni. Összességében a folyamatos fejlődés, a minél magasabb ügyfélelégedettség elérése és a kollégáik elégedettsége a cégcsoport célkitűzése.(x)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában