Presztízs 2023 – Az év vállalkozása a 30 éves Audi Hungaria Zrt. lett

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara idén az Audi Hungaria Zrt.-t tüntette ki a Kisalföldi Presztízs Díjjal „Az év vállalkozása” kategóriában. A díjról a kamara válogatott tagjaiból álló kuratórium döntött. Az Audi Hungaria több mint három évtizedes gazdasági teljesítményét ismerték el. A díjat az Audi Hungaria és 12 ezer dolgozója nevében Németh Kinga, a vállalat személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja vette át.

Kisalföld.hu

Németh Kinga személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tag a díjjal. Fotó: Csapó Balázs

– Vállalatunk harminc éve talált otthonra Győrben, mára a régió meghatározó gazdasági szereplőjévé és legnagyobb foglalkoztatójává váltunk. Az Audi Hungaria közel 12.000 munkatársa az évtizedek alatt igazi közösséggé kovácsolódott. Az ő kompetenciájuk, szakértelmük és kitartásuk révén vált sikeressé. Hálás vagyok a díjért, mely megerősíti számunkra, hogy partnereinkkel közösen továbbra is ugyanolyan lendülettel dolgozzunk a régió gazdaságának és jövőképességének erősítésén – mondta Németh Kinga.

A Kisalföldi Presztízs Díjat 2003-ban alapították Győr-Moson-Sopron régió legjelentősebb gazdasági szereplőinek elismerésére. Az Audi Hungaria a régió és az ország egyik legjelentősebb vállalataként többek között a régióban kiterjedt beszállítói körével és üzleti partnereinek jelentős számával érdemelte ki Az év vállalkozása díjat. Emellett a térség gazdasági, kulturális, oktatási és szellemi életének fejlődéséhez is hozzájárul alapítása óta. Az eltelt 30 évben elért üzleti eredményeik is jól mutatják mindezt.

Németh Kinga személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tag a díjjal. Fotó: Csapó Balázs

– A jövőben is azon dolgozunk, hogy tovább írjuk ezt a sikertörténetet – emelte ki az igazgatósági tag. A díjat Németh Kinga Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselőtől és Kocsis Róberttől, a Patent Csoport vezérigazgatójától, a díj kuratóriumának tagjától vette át. Az Audi Hungaria idén már harmadik alkalommal fogadta be a patinás rendezvényt, és a tavalyi évet követően ez már a második alkalom, hogy nemcsak házigazdái, de díjazottjai is a gálának. A 21. Kisalföldi Presztízs Díj-átadón A megye gazdaságáért díjjal jutalmazták a négykarikás vállalatot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában