Ételadomány

2023.12.28. 22:17

Csornán és Kapuváron is kaptak meleg ételt a rászorulók karácsonykor

Cs. Kovács Attila

A Csornai Jézus Szíve Karitászcsoport önkéntesei és segítői több mint 70 adag ételt juttattak el főként csornai és néhány környékbeli település családjaihoz. Winkler Zsolt atya áldotta a felajánlást és mindazokat, akik az elkészítésében részt vettek. Az egyik helyi étterem támogatta a szolgálatot. 

A Kapuvári Bográcsos Egyesület tizenkettedik szeretetkonyhája a rossz idő ellenére is sikeres volt. 90 liter bográcsgulyást, 90 liter székelykáposztát, 100 adag csirkemellrizottót, 40 kiló felvágottat, 500 darab tejterméket, 400 almát, 20 kiló édességet, 400 szelet kenyeret, 25 liter forralt bort, pogácsát, süteményt osztottak ki a szeretet ünnepe alkalmából Radó Tamás atya áldásával. 
„Köszönjük támogatóink önzetlen segítségét és köszönet a tagtársainknak. Idén is több mint háromezer forint értékben ajándékoztunk személyenként” – jegyezte meg az egyesület vezetője, Kapui Pál. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában