Next Top Model Hungary

2024.04.01. 16:32

Jávori Lili, a rábapatonai szépség Tenerifén is ragyogott – Fotók a gyönyörű lányról

Nemrég indult el a TV2 csatornán a Next Top Model Hungary, amiben hazánk legszebb modelljei versengenek egymással. Győr-Moson-Sopront a rábapatonai Jávori Lili képviseli, a nagyszabású Next Top Model Hungary-ban.

Ollári Gergely

Jávori Lili kalandja tovább folytatódik a Next Top Model Hungary versenyben.

Fotó: Martin Vanda

Folytatódott a rábapatonai Jávori Lili kalandja a Next Top Model Hungary-ban. A harmadik adásban a lányok a mesés Tenerife szigetére utaztak. A lenyűgöző környezet azonban nem tudta feledtetni a lányok között kialakuló feszültségeket, amelyek a külföldi út során csak egyre elmérgesedtek. 

Fotó: Akos Perity

Erős frontvonal alakult ki a múlt heti legjobb Papp Gabi és Vidéki Vivi között, és a csapat két részre szakadt, de Jávori Lili igyekezett kimaradni a vitákból és a céljára fókuszálni. Egy rövid kikapcsolódás után, szokott módon egy fotózáson kellett részt venniük a lányoknak. A modelleket kis csoportokban kapta lencsevégre a profi fotós, Martin Vanda. Lili Hawával és Moritz Anastasiaval kerül egy csapatba. A zsűri értékelése alapján a középmezőnybe végeztek a kép alapján, azonban a kiesésről nem csak ez, hanem egy különleges hangulatú catwalk döntött.

Jávori Lili továbbjutott

A lányoknak a tenerifei tengerparti sétányon kellett végig vonulniuk Szegedi Kata ruháiban. Lilit egy kis ruha-baleset is érte, kivillant a melle (ez adásban nem látszik, csak Merő Péter jegyzi meg). Lili ezt mondta az esetről: „Az ilyen helyzetekben legfőképpen sehogy sem szabad reagálni. Inkább csak menni kell tovább, a következő catwalknál pedig lesz még egy esély.”

Jávori Lili végül továbbjutott a Next Top Model Hungary versenyben, így továbbra is esélyes, hogy ő legyen Magyarország következő topmodelje.

Korábban írtuk

Next Top Model Hungary – A divat és szépségipar nagyszabású showjában feltűnik a rábapatonai Jávori Lili is, aki korábban indult már szépségversenyen, amiről a kisalfold.hu is beszámolt. Tavaly előtt decemberben a Nemzeti Szépségverseny, a Miss Hungary döntőjében a korona a 19 éves győrújbaráti szépség, Horváth Boglárka fejére került, első udvarhölgye pedig Jávori Lili lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában