Fesztiválszezon 2024

2024.02.06. 16:54

Először lép fel magyar előadó a Nova Rock Fesztiválon Hegyeshalom közelében - Na, kitalálják ki ez a hazai sztár?

Magyar előadó még soha nem lépett fel a burgenlandi Nova Rock fesztiválon – június 14 – én Azahriah lesz az első magyar aki felléphet Ausztria egyik legnagyobb rock- és metálfesztiváljának nagyszínpadán. Hírünkből kiderül a magyar-osztrák határ mellett, Miklóshalmán (Nickelsdorf) rendezett Novarock vezető fellépőinek listája is.

Kisalföld.hu

Azahriah első magyarként rögtön a nagyszínpadon debütál Ausztria legnagyobb fesztiválján, a Novarockon. Fotó: MTI

Azahriah gyűjti a rekordokat, hiszen az idei Sziget Fesztivál nagyszínpadának esti programsávjában majdnem tíz éve nem lépett fel magyar előadó. Ám augusztus 8-án a népszerű zenész megtöri ezt a sort, aki háromszor megtöltötte a budapesti Puskás Arénát is - közölte a Volksgruppen.orf.at magyar nyelvű oldala.

 

Mint az Index észrevette, az egyébként keményebb rockot felvonultató Nova Rock fesztiválon Azahriah rögtön a nagyszínpadon mutatkozik be. A Nova Rock headlinerei között ott lesz a Green Day, a Maneskin és a Bring Me the Horizon. A fesztivált június 13. és 16. között rendezik meg.

Tavalyi tudósításunkat a Novarockról videóval, sok-sok fotóval ide kattintva találják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában