Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 28°C Még több cikk.

Toszkán életérzés Győr közepén: ilyen az 58 milliós luxus nálunk! - fotók

Toszkán életérzés Győr közepén: ilyen az 58 milliós luxus nálunk! - fotók
120 négyzetméter, egyedi lakberendezési megoldások, nagy belmagasság, panoráma, nagy terasz. Mindez Győr belvárosában.
 15 fotó és el fogja tudni dönteni!

A képeken felül a hirdető információi is érdekesek. De ami a legfontosabb, az ár tartalmazza a berendezést! A gyönyörű lábas kádat is.
 "Az ingatlant 2012-ben teljes körűen (3 rétegű internorm ablakok, ajtók, villany, Daikin központi hűtő-fűtő klíma,fűtés,padlófűtés, burkolatok) teljesen átépítették. A felújítás során nagy hangsúlyt fektettek a szigetelésre. A padlófűtés behelyezésekor illetve álmennyezet készítésekor extra hang és hőszigetelés viteleztek ki.

Ezáltal a fűtésköltség elenyésző. [...] Az előszobától - mosókonyháig minden egyes helység , tökéletesen kivitelezett, gyönyörű és praktikus beépített bútokkal, nyílászárókkal gazdagították. Ezeknek az ára 15 000 000 forint volt. Gyakorlatilag saját bútor nem szükséges, az ülőgarnitúra és étkezőasztal kivételével minden szegletet beépítettek. A hálószoba 30 négyzetméteres nagysága megengedi, hogy az ágy széllessége rendhagyó módon 2,80 méter legyen."

Persze ezen felül még egy tucat extra is megtalálható az eladó ingatlanban. További képek és adatok ide kattintva érhetők el!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Esernyőtánc ment Freddie koncertjén a győri Dunakapu téren - fotók

Esernyőtánc ment Freddie koncertjén a győri Dunakapu téren - fotók
A győri Fehérvári Gábor Alfréd és zenekara játszott szombat este a X. Pálinkafesztiválon. Tovább olvasom