Az utolsó jegyeket még el lehet csípni

2022.06.03. 15:41

Két év után, jövő csütörtöktől újra dübörög a Novarock a hegyeshalmi határ mellett

Talán még az utolsó jegyeket el lehet csípni a jövő hét csütörtökén startoló Novarockra: Ausztria legnagyobb rockfesztiválja a pandémia utáni kimaradás után visszatér a hegyeshalmi határ mellé, Miklóshalmára.

kisalfold.hu

Újból rockzenétől hangos jövő hét végén Miklóshalma. Fotó: Kerekes I.

2019 nyarán várták utoljára a rockzene szerelmeseit az osztrák–magyar határ túloldalán, Miklóshalmán (Nickelsdorf). Idén június 9–12. között újra várják a szórakozni vágyókat.

A négynapos rendezvény ismét sztárok tucatjait sorakoztatja fel. A nyitónapon lép színpadra a Muse, pénteken minden bizonnyal sokakat érdekel a Placebo, a Måneskin, a Black Inhale és a Skillet. A szombati nap többek között a Volbeat-, a The Offspring-rajongóknak kedvez, míg a zárónap fő fellépője a Five Finger Death Punch lesz.

A fesztiválról részletesebben a www.novarock.at weboldalon lehet tájékozódni. Egyébként a bérlet idén közel 195 euró, a napijegy pedig 100/120 euróba kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!