Rendőrautó is került mellé

2022.05.03. 16:40

Életnagyságú "traffipaxozó rendőr" táblát telepítettek Győrladaméron

A táblát a Petőfi utca és az Országút utca kereszteződésénél helyezték el.

Ollári Gergely

Fotó: Csapó Balázs

Győrladamér Község Önkormányzata évek óta igyekszik kezelni a 1401-es közút megnövekedett forgalmának közlekedésbiztonsági intézkedéseit kezelni.

Az önkormányzat, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-Főkapitányság Megyei Közlekedési Balesetmegelőzési Bizottság összefogásának köszönhetően egy újabb, reményeik szerint visszatartó erővel bíró, DiBond (rendőrt és életnagyságú szolgálati autót ábrázoló) táblát adtak át a településen.

Fotó: Csapó Balázs

A táblát a Petőfi utca és az Országút utca kereszteződésénél helyezték el, a helyszín kiválasztásában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-Főkapitányság is segédkezett.

A kihelyezett tábla a forgalmas a 1401-es közút mellé került, mellette egy buszmegálló, és gyalogos átkelőhely is található. A helyi iskolában tanuló gyermekek is ezt a gyalogos átkelőhelyet használják.

Fotó: Csapó Balázs

A táblák célja a járművezetők figyelmének felhívása a közlekedési szabályok és a sebességkorlátozások betartására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!