A nyakából ömlött a vér

2022.05.31. 16:08

"Anyukámat szeretném látni" - Ismételgette a Mosonmagyaróváron megkéselt férfi

Az elkövetőt elfogta a rendőrség.

kisalfold.hu

Kupacba halmozott ruhák és törülközők, amivel a nyakán elszorították a vért. Vérsávok, amerre elhaladt. Ottjártunkkor még teljes útzár mellett zajlott a helyszínelés a Lajtaszer utcában Mosonmagyaróváron, ahol egy fiatalembert nyakon szúrtak.

– Anyukámat szeretném látni. Ezeket "beszéltük" utoljára. Ezt mondta el kétszer-háromszor az a fiatalember, aki délután fél három körül kért segítséget tőlünk. A nyakából ömlött a vér, ezért gyorsan egy törülközőt hoztam, az azonban nem volt elég, édesanyám is elrohant még egyért – avatott be az utcában lakó fiatalasszony, aki hozzátette: a férfi még elmondta a saját és az elkövető nevét is, illetve hogy a biciklijét az utca elején hagyta.

A megkérdezett szemtanú kiemelte a szomszéd fiú szerepét az életmentésben: a tinédzser azonnal mentőt hívott, és tolmácsolta számukra, hogy mit tegyenek a megsérült fiatalemberért, mindezt a legnagyobb higgadtsággal, nyugalommal.

A megsérült fiúért mentőhelikopter jött, és Győrbe vitték, ahol érdeklődésünkkor még a műtét zajlott.

Az elkövetőt elfogta a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!