Elismerések a minőségi munkáért

2022.02.20. 11:18

Átadták a Moson Vármegye Iparosa Díj 2021 kitüntetéseket - fotók

Az Iparos bálon adták át a 2021 év Moson Vármegye Iparosa Díjakat. A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület, a Duna Takarék Bank és a Kisalföldet és a Lajtapresst kiadó Mediaworks Hungary Zrt. idén is jutalmazta a mosoni régió legkiválóbbjait.

Munkatársunktól

A formailag megújult díj, igazi mestermunka, mint ahogy a díjazottak is sok-sok év produktív kimagasló munkájának köszönhetik elismerésüket. A múlt évtől ugyanis a piramis alakú kovácsoltvas golyókból álló díjat egy modernebb, a kimagasló tevékenységet jobban hangsúlyozó formai megjelenítés váltotta fel. A kovács tűzben edzett új Iparos díjat Peres Zoltán lakatosmester alkotta meg.

 

A népes közönség ezúttal is komoly szakmai sikereket elért iparost, szakembert és szolgáltató vállalkozásokat köszönthetett múlt szombaton az Iparos bálon. Az év Iparosa, Szakembere és Szolgáltatója kategóriákon túl átadták a Moson Vármegye oktatásáért-szakképzéséért elismerést is. Az alapítók ezzel az döntésükkel az elméleti és gyakorlati oktatással kiemelten foglalkozó szakemberekre szeretnék irányítani a figyelmet.

 

 

A Moson Vármegye oktatásáért-szakképzéséért elismerést Horváth Géza, a Győri SZC Hunyadi Mátyás Technikum szakmai igazgatóhelyettesének ítélték oda a díj alapítói. Az Év Iparosa 2021 díj kitüntetettje Blümel Ottó vilanyszerelő mester lett Levélről és Szabó Zoltán autószerelő Püskiről.

 

Az Év Szakembere 2021 címet Dubnicz Pál, a Dubnicz Autószerelő Kft.-től érdemelte ki Mosonmagyaróvárról. Az Év Szolgáltatója 2021 kategória díjazottja a Triberg General Kft. Mosonmagyaróvárról.

 

A díjazottak tevékenységükkel kiérdemelték ezt az elismerést és környezetük is büszke lehet, hogy ilyen sikeres és eredményes vállalkozások működnek lakóhelyükön. Mindenkori cél, hogy a díjazott iparosok, szakemberek, szolgáltatók sikerén felbuzdulva évről évre egyre többen mérettessék meg magukat a Moson Vármegye Iparosa Díjon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!